IMPROVEMENT OF OPERATIONAL CHARACTERISTICS OF ELECTRIC COOKER BURNERS
Abstract
On the basis of a complex theoretical and experimental investigations a principally new design of small inertial burner for electric cookers has been developed that significantly out-perform burners of conventional types.
About the Authors
I. M. KirickD. A. Smagin
References
1. Голубев, В. И. Энергетические показатели работы электротепловых аппаратов общественного питания : автореф. дис. … канд. техн. наук / В. И. Голубев. – М. : МИНХ им. Г. В. Плеханова, 1987. – 19 с.
2. Гордон, Л. И. Методы экспериментального исследования рабочих тел и теплообмена в малой тепловой аппаратуре / Л. И. Гордон. – М. : МИНХ им. Г. В. Плеханова, 1975. – С. 182–196.
3. Груданов, В. Я. Энергосберегающие технологические машины и аппараты общественного питания : дис. … д-ра. техн. наук / В. Я. Груданов. – Могилев, 1991. – 304 с.
4. Груданов, В. Я. Малоинерционная конфорка / В. Я. Груданов, К. Н. Тупальский // Общественное питание. – 1985. – № 3. – С. 39.
5. Исаченко, В. П. Теплопередача / В. П. Исаченко, В. А. Осипова, А. С. Сукомел. – М. Энергия, 1985. –С. 378–384.
6. Электроконфорка с залитыми ТЭНами / Д. А. Шур [и др.] // Общественное питание. – 1989. – № 10. – С. 19–20.
Review
For citations:
Kirick I.M., Smagin D.A. IMPROVEMENT OF OPERATIONAL CHARACTERISTICS OF ELECTRIC COOKER BURNERS. Science & Technique. 2008;(2):16-18. (In Russ.)