Preview

IMPROVEMENT OF METHODS FOR ESTIMATION OF GOODS’ QUALITY LEVEL

Abstract

Main methods for estimation of goods’ quality level are analyzed. An improved method for estimation of consumer goods’ quality level is proposed and tested using an actual material.

About the Authors

V. I. Demidov
Belarusian National Technical University
Belarus


A. A. Kogan
Belarusian National Technical University
Belarus


References

1. Крылович, И. Конкурентоспособность отечественного производства снижается / И. Крылович // Бело-русы и рынок. – 2005. – 31 окт. – С. 1.

2. www.news.tut.by.

3. Проблемы эффективности новой техники / Ф. А. Дронов [и др.]; под ред. Ф. А. Дронова. – Минск: Наука и техника, 1972. – С. 114.

4. Швандар, В. А. Эффективность повышения качества товаров народного потребления / В. А. Швандар // Стандарты и качество. – 1986. – № 11. – С. 24.

5. Бамбалов, С. Н. Экономические методы управления качеством продукции: дис. … канд. экон. наук / С. Н. Бамбалов. – Минск: БНТУ, 1998. – С. 23.


Review

For citations:


Demidov V.I., Kogan A.A. IMPROVEMENT OF METHODS FOR ESTIMATION OF GOODS’ QUALITY LEVEL. Science & Technique. 2006;(5):72-76. (In Russ.)

Views: 1207


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2227-1031 (Print)
ISSN 2414-0392 (Online)