IMPROVEMENT OF METHODS FOR ESTIMATION OF GOODS’ QUALITY LEVEL
Abstract
Main methods for estimation of goods’ quality level are analyzed. An improved method for estimation of consumer goods’ quality level is proposed and tested using an actual material.
About the Authors
V. I. DemidovBelarus
A. A. Kogan
Belarus
References
1. Крылович, И. Конкурентоспособность отечественного производства снижается / И. Крылович // Бело-русы и рынок. – 2005. – 31 окт. – С. 1.
2. www.news.tut.by.
3. Проблемы эффективности новой техники / Ф. А. Дронов [и др.]; под ред. Ф. А. Дронова. – Минск: Наука и техника, 1972. – С. 114.
4. Швандар, В. А. Эффективность повышения качества товаров народного потребления / В. А. Швандар // Стандарты и качество. – 1986. – № 11. – С. 24.
5. Бамбалов, С. Н. Экономические методы управления качеством продукции: дис. … канд. экон. наук / С. Н. Бамбалов. – Минск: БНТУ, 1998. – С. 23.
Review
For citations:
Demidov V.I., Kogan A.A. IMPROVEMENT OF METHODS FOR ESTIMATION OF GOODS’ QUALITY LEVEL. Science & Technique. 2006;(5):72-76. (In Russ.)